Skip to main content

Vi har nu lagt upp avgifter för 2023. Avgifterna som läggs upp baseras på vilken medlemsform ni hade under 2022. Om ni vill byta medlemsform går det bra att kontakta kansliet (kansli@sbgolf.se) och skriva vilket upplägg ni önskar i stället. Kolla då först upp vilka medlemsformer som finns för 2023.

Betalning via Min Golf

Precis som i fjol kommer vi inte att skicka ut några fakturor utan endast att använda oss av Min Golf för betalning. Längre ner i detta inlägg hittar ni instruktioner för hur betalning sker i Min Golf.

Har ni inte möjlighet att betala via Min Golf kommer det finnas tillfälle att betala på plats i kansliet senare på våren. I undantagsfall kan vi skicka en faktura (50 kr avgift), hör då av er till oss så löser vi det.

Även i år kommer det att gå att dela upp betalningen via autogiro. Detta ska redan vara valbart i Min Golf när ni går in för att betala avgifterna.  

Betala i tid och vinn ett pris!

Betala avgifterna genom Min Golf senast 2023-03-31 och var med i utlottningen av fina priser! Gäller oavsett betalningsmetod genom Min Golf. Gäller alltså inte vid betalning i kassan på kansliet.

Följande priser lottas ut:

 • Fullvärdig spelrätt 2023 (personlig)
 • Säsongskort på rangen 2023 (personlig)
 • Presentkort på restaurangen 10 luncher
 • Golfhäftet 2023

Hur går betalningen till?

För att betala via Min Golf (mingolf.golf.se), logga in på sidan. Om du har obetalda avgifter att betala syns en knapp med ”Obetalda avgifter” på startsidan”. Alternativt kan ni klicka på Meny uppe till höger och sedan välja Mina inställningar > Obetalda avgifter. Där kommer alla avgifter som ligger upplagda för betalning att visa sig.

Direktlänk till sidan med obetalda avgifter: https://mingolf.golf.se/Site/Settings/Payments/Fees (ni kommer till inloggningssidan först)

De betalningsalternativ som finns i Min Golf är:

 • Via Swedbank Pay (behövs inget konto för att kunna betala)
  • Kortbetalning
  • Swish
  • Faktura
  • Kredit (delbetalning)
 • Via Autogiro (hanteras av SITRA, väljs i första steget i Min Golf)
  • Delbetalning med uppdelning på 10 mån (vid registrering innan 15 mars)

(Det går även att delbetala med More Golf Mastercard. Läs mer om det här: moregolf.golf.se/)

Efter betalningen är genomförd i Min Golf får ni möjlighet att skriva ut ett kvitto. Detta kan ni använda för ev registrering av friskvårdsbidrag. Vid Autogiro, mejla kansli@sbgolf.se för kvitto.

OBS! Ni kan aktivera att ert personnummer ska synas på kvittot ni får direkt efter betalning genom Min Golf. Gå in på Mina Inställningar > Sekretess och nix och klicka i ”Visning av personnummer på mina kvitton”.

Nedan hittar ni en instruktionsvideo om hur ni betalar på Min Golf samt hur ni aktiverar visning av personnumret på kvittot:

https://youtu.be/rH5sdq0jTrQ
https://youtu.be/rH5sdq0jTrQ

Vi ser fram emot ett fantastiskt golfår 2023 och längtar efter att få träffa er alla igen till våren!

Välkommen säsongen 2023!

Leave a Reply

Denna sida ger dig kakor. Genom att fortsätta accepterar du att vi ger dig kakor.