Skip to main content

Golfäventyret

Golfäventyret är barnens väg in i golfen. Genom att träna och stegvis ta sig igenom olika roliga utmaningar lär sig barnet att spela golf utifrån sina egna förutsättningar.

Barnens väg in i golfen och mot Grönt Kort utgår från en lekfull inställning till lärande, där spelet står i centrum. Golfäventyret är strukturerat utifrån fyra olika nivåer – levels – som barnet ska bocka av genom att klara olika utmaningar och quiz. Regelbundet spel (träning) för barnet närmare Grönt Kort och den fortsatta utvecklingen som därefter sker på den stora banan.

Priser

Priset är 450 kr per deltagare

I priset ingår även avgiften till söndagsträningarna för juniorer under säsongen. Deltagande i Golfäventyret kommer, om man vill, att rendera i ett uppspel för grönt kort i slutet av säsongen.

Aktuella datum

Datum för golfäventyret

Söndag den 23 Juni till och med torsdag den 27 Juni mellan kl. 9-12.

Vid många anmälningar kommer vi att ha två grupper, en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp.

Information om kurserna

Max 15 barn i varje grupp, först till kvarn gäller. Meddela om ni vill gå förmiddag eller eftermiddag vid anmälan.

Golfskolan riktar sig främst till dig mellan 7 och 14 år.
Golfskolan är upplagd med fokus på ett enklare och lekfullare sätt att spela golf där skratt och glädje är huvudingrediensen. Träningen sker i grupp och man tränar/provar på golfens alla olika moment, från putt till sving och såklart med glädje som ett givet inslag.

Anmälan: Klicka här för att anmäla ditt/dina barn

Betalning sker med swish, efter anmälan har gjorts via anmälningsformuläret. Betala 450 kr till 123 633 45 02 och märk med ”Golfäventyret” + barnets(-ens) namn. Tiden för anmälan med genomför betalning avgör om man får plats eller inte om Golfskolan blir fullbokat.

Vid frågor om golfskolans innehåll, kontakta
Fredric Wallin – 070-222 97 18

Vid frågor om bokning eller andra funderingar, kontakt kansliet på 063-77 93 90 eller kansli@sbgolf.se

Denna sida ger dig kakor. Genom att fortsätta accepterar du att vi ger dig kakor.