Skip to main content

Pro

PRO vid Storsjöbygdens Golf

Therese Nerpin

Mitt namn är Therése Nerpin, jag är 26 år och har under de senaste 10 åren av mitt liv satsat på elitgolfen. 2020 valde jag att ta en paus från proffsgolfen men jag har självklart inte tänkt leva utan golf bara för det. Detta har lett till att jag i sommar kommer driva träningen på Storsjöbygdens GK i form av privatlektioner, medlemsträningar och juniorträningar

Med mig i bagaget har jag Svenska golfförbundets utbildningar, Steg 1, 2 & 3 samt TAU (tränarassistentutbildningen). Jag har också en kandidatexamen i idrottsvetenskap med mig från mina 4 år i Halmstad där jag fick äran att träna med Sveriges främsta tränare och golfare under 4 års tid.

Utanför mina utbildningar har jag hunnit med 6 år som professionell golfare. Bakom mig har jag 6 fulla säsonger på Swedish Golf Tour, 2 fulla säsonger på Let Access Series (undertouren till Europatouren) samt även fått lov att spela 1 Europatourtävling.

“Även fast jag valt att pausa min egen satsning så ser jag fram emot en härlig och utvecklande sommar tillsammans med er ute på Storsjöbygdens Golfklubb. Hoppas vi ses!”

Therese NerpinPRO

Denna sida ger dig kakor. Genom att fortsätta accepterar du att vi ger dig kakor.